Saltele din spuma

Ghid pentru alegerea saltelei cu spuma

In medie petrecem aproape o treime din viata dormind, si ignoram salteaua de cele mai multe ori, chiar daca ea reprezinta principalul factor in calitatea somnului.

O saltea buna face diferenta intr-o dimineata cand te simti foarte obosit desi te intrebi cum este posibil dupa 7 – 9 ore de somn, si una plina de energie, cand simti ca ai bateriile incarcate pentru o noua aventura.

Vezi oferte la saltele cu spuma de pe eMag

Un somn odihnitor este cel in care nu te misti mai deloc, iar in caz ca dormi cu partenerul, nu esti deranjat de miscarile lui.

Astazi vom discuta despre saltelele cu spuma, diferitele tipuri si cum iti poti alege cea mai buna si ieftina saltea cu spuma.

Preconceptii saltele cu spuma

De-alungul timpului s-au format mai multe preconceptii pentru saltelele cu spuma care nu sunt bazate pe niciun argument concret.

 1. Costa foarte mult
 2. Nu au o durata de viata lunga
 3. Nu sunt sanatoase
 4. Se incalzesc foarte tare in timpul somnului

Aceste preconceptii nu sunt adevarate deoarece tehnologia din ziua de azi a facut ca saltelele, indiferent de tipul lor, cu spuma sau cu arcuri, sa fie bune pentru oricine. Trebuie doar descoperit si identificat exact ce tip de saltea ti se potriveste.

Tipuri de saltele cu spuma

Ai observat probabil ca exista o multitudine de saltele cu spuma in magazine, insa tipurile principale sunt saltelele cu spuma latex sau cu memorie.

Daca singurul motiv care te-a facut sa alegi o saltea cu spuma este faptul ca ai auzit ca sunt moi, atunci ar trebui sa te mai gandesti la decizia ta.

Saltelele cu spuma nu inseamna neaparat ca sunt mai mor, deoarece confortul este cauzat de numarul straturilor de confort din salteaua aleasa.

Saltele cu latex

Proprietati:

 • Sunt foarte rezistente datorita latexului din saltea
 • Asigura un somn odihnitor daca dormi cu partenerul
 • Aerul circula foarte bine in interiorul saltelei cu latex
 • Reduc miscarile atunci cand te odihnesti

Saltele cu memorie

Proprietati:

 • Presiunea corpului este distribuita perfect
 • Ajuta la circulatia sangelui
 • Se adapteaza la temperatului corpului tau si al partenerului
 • Reduc miscarile in timpul somnului

Speram ca acest articol te-a ajutat in alegerea saltelei cu spuma, fie ca este spuma latex sau cu memorie, si ca vei avea parte de un somn odihnitor de acum incolo.

In caz ca vrei sa afli mai multe informatii despre saltelele cu arcuri, te invitam sa vizitezi sectiunea noastra dedicata special acestor saltele aici.

 

 

Lasă un răspuns